You are here: Office-Outlook.com  / Outlook Forum

Need to change the selection immediately

Home » Outlook addins and plugins development » Developer Outlook add-ins
Need to change the selection immediately [message #188981] Fri, 13 July 2007 13:22 Go to next message
David Thielen
Messages: 1902
Registered: June 2006
Senior Member
Hi;

When the user double-clicks on a location, that location is not the selected
range (should be but isn't). So I get the range and call Range.Select() but
again, it is still not the range.

If I break in the debugger, when the debugger breaks it is the selected
range. But running normally it is not.

What do I need to do?

--
thanks - dave
david_at_windward_dot_net
http://www.windwardreports.com

Cubicle Wars - http://www.windwardreports.com/film.htm
RE: Need to change the selection immediately [message #189354] Sun, 15 July 2007 07:44 Go to previous messageGo to next message
David Thielen
Messages: 1902
Registered: June 2006
Senior Member
Sorry - Word AddIn, not Excel.

--
thanks - dave
david_at_windward_dot_net
http://www.windwardreports.com

Cubicle Wars - http://www.windwardreports.com/film.htm




"XL-Dennis" wrote:

> Hi Dave,
>
> Does it refer to Excel or?
>
> When double clicking Excel goes into edit mode. When it's in this mode we
> cannot get the active cell.
>
> Could You be more specific about the issue and what You want to achieve?
>
> ---------------
> With kind regards,
> Dennis
> Weekly Blog .NET & Excel: http://xldennis.wordpress.com/
> My English site: http://www.excelkb.com/default.aspx
> My Swedish site: http://www.xldennis.com/
Previous Topic:WIX sample for an Excel add-in setup
Next Topic:C# Office add-in 2003/2007 and "classic" menus
Goto Forum: