You are here: Office-Outlook.com  / Outlook Forum

Snipping Tool Hangs Outlook 2007 When Trying to Send Email

Home » General Outlook opportunities » Outlook
Snipping Tool Hangs Outlook 2007 When Trying to Send Email [message #234736] Wed, 17 October 2007 06:00 Go to next message
Anthony
Messages: 69
Registered: May 2006
Member
When I use the Snipping Tool and then click the email button I get the email
to pop up in Outlook 2007 with no problems. I can edit the email and add
recipients. However, when I click the send button it just hangs Outlook and
doesn't send the email. Then it might sit in my outbox in which case I can
move it to the inbox and resend the message without any troubles. I use
Panda AntiVirus and I've noticed that the from is blank. I'm not sure if
either is the culprit but I'm just trying to give as much info as possible.
Re: Snipping Tool Hangs Outlook 2007 When Trying to Send Email [message #234776] Wed, 17 October 2007 07:12 Go to previous messageGo to next message
BillR
Messages: 1148
Registered: June 2006
Senior Member
Note there's a File | Send to email recipient as attachment that can be used
in the Snipping Tool.

--
Bill R
"BillR" <BillR@removethisbitMVPS.org> wrote in message
news:OtoodcMEIHA.4228@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
> Is Outlook running when you try this? If it isn't then try it with Outlook
> running.
> If Panda antivirus has email integration then disable that integration.
>
> I just tried a test on this and the message sent ok but when I looked a
> the message in Sent Items and the Inbox where it was received all I see is
> a placeholder and not the image. I suggest saving the capture and either
> inserting it into the body of a html email or attaching it to an email
> manually.
>
>
> --
> Bill R
> "Anthony" <Anthony@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:A4BF9CF1-131E-415B-886B-EAFBC433444F@microsoft.com...
>> When I use the Snipping Tool and then click the email button I get the
>> email
>> to pop up in Outlook 2007 with no problems. I can edit the email and add
>> recipients. However, when I click the send button it just hangs Outlook
>> and
>> doesn't send the email. Then it might sit in my outbox in which case I
>> can
>> move it to the inbox and resend the message without any troubles. I use
>> Panda AntiVirus and I've noticed that the from is blank. I'm not sure if
>> either is the culprit but I'm just trying to give as much info as
>> possible.
>
Previous Topic:[OL2007]: -> Paset as quotation? <-
Next Topic:Stationary won't work right in Outlook 2007, Vista
Goto Forum: